söndag 10 februari 2008

Sweet

Träffade Hanna runt 18:30 igår kväll, vi tog oss in till Hovet och kom in med pistoler och knivar utan problem (ok, dessvärre inte, men det hade kunnat vara så). Visiteringen och kontrolleringen av diverse saker var kass, det var bara det jag ville konstatera. Vi slog oss ner på våra sittplatser (tyvärr) och försökte njuta så gott det gick, på så långt avstånd. Förbandet till the Cure, 65daysofstatic, var grymma. Jag ville gråta, det påminde mig om Sigur rós, men fråga inte varför. Den lite mer hardcore'iga varianten må hända.

I pausen drog Hanna och jag och raggade öl, det förgyllde kvällen ganska rejält faktiskt, och det blev bara bättre. The Cure entrade scenen och det var fan ett haleluja-moment! Robert Smith var ta mig fan asfet, men söt ändå. Han gjorde inga större kraftansträngningar med det är förståeligt med tanke på vikt, midjemått och ålder. Jag älskar honom ändå. Jag tror jag är kär. Hur som helst, orkar inte försöka förklara för er hur jävla underbart det var. Det funkar inte, man måste ha upplevt det själv.

Efter konserten drog jag till Sebastian, vi möttes i Gullmarsplan och åkte till honom. Väl där gjorde latinoboy88 toasts till mig och bjöd på öl (han ville säkert bara göra mig packad och förföra mig sen, lovar! haha). Vi tittade på lite mjukporr, men switchade snabbt kanal till någonting som var lite mindre motbjudande. Ska det vara porr så ska det vara PORR, ingen jävla softporn. Hur som helst, vi tittade på tv och hade det mysigt hela natten, vi gick och la oss vid halv 6, somnade vid halv 7 (på morgonen, ja).

Imorse vaknar jag gott och med ett sällskap av hög klass. Vi tittar lite på tv och sen springer S ner till centrum och köper Ben & Jerrys Cookie Dough och 4 cheese burgare. Vi splittar på den goda, men onyttiga, frukosten och efter det spenderas hela dagen med cigaretter och blöta kyssar (och en kåt katt. må hända att det inte bara var katten som var kåt dock).

1 kommentar:

Anonym sa...

fan du kom på min plan med ölen :'(
haha :P la lite knark i toasten om du inte märkte dte heller :P mohihi
nej inte bara katten, du far fan juh typ helt "pilsk" som det översätts på tv :P